Betterstyle/Betterlife Adri 2022

Betterstyle/Betterlife Adri 2022

PEM TAPASZTALAT Pure Egg Membrane BlueNature

2022. június 21. - AdriBS

Munkatársnőnk tapasztalata!

 

Közel 8 év után megvolt az első 8 órás alvásom � teljes ismeretlen érzés 

Pure Egg Membrane

Termék kód 5077

Innovatív étrend-kiegészítő, amely a tyúktojáshéj porított hártyáját tartalmazza, amely gazdag könnyen emészthető kollagénben, hialuronsavban, endogén és exogén aminosavakban és egyéb fehérjékben, például kondroitin-szulfátban, valamint mikroelemekben, például vasban, szilíciumban és cinkben. Természetes C-vitaminnal van dúsítva, amely támogatja a kollagén megfelelő szintézisét az emberi szervezetben az ízületek, kötőszövetek, inak és a bőr megfelelő állapotának megőrzését.

 

 #pemtapasztalat #pureeggmembranetapasztalat #tapasztalat #betterstyleadri2022 #bluenaturehungary #kollagén #bőr #egészségesbőr #természetestápanyag #ásványianyag #természetescvitamin #aminosavak #hialuronsav #katalógus #ínak #egészséges #bluenaturetermékek #egészség #bluenature #pureeggmembrane #ásványianyagok

A bejegyzés trackback címe:

https://betterstyle-betterlifeadri.blog.hu/api/trackback/id/tr3117863297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása